• OSMANAĞA MAH.HALİTAĞA CAD.FUAT BEY İŞHANI NO:11 KAT 4
  • Telefon: 0505 312 29 37
  • 0216 349 25 13

2024 DGS KURSLARI

KURSLARIMIZ

  • OSMANAĞA MAH.HALİTAĞA CAD.FUAT BEY İŞHANI NO:11 KAT 4
  • 0 (505) 312-2937
  • 0 (216) 349-2513

E-Bülten

2024 DGS KURSLARI

Dgs hazırlıkta 20 Yıllık deneyimli öğretmen kadrosu, yüksek başarı oranı, Yargı Yayınları desteğiyle 

 KAZANMA GARANTİLİ

2024 DGS KURS PROGRAMLARIMIZ

HAFTA SONU SABAH

Matematik+Türkçe+Geometri+Mantık(HIZLANDIRMA) 

Başlama Tarihi

 14 EKİM 2023

Toplam Ders

 400 Saat Ders+300 Etüd

Ders Günleri

CUMARTESİ-PAZAR 

Ders saatleri

09.30-12.40 (4'ER DERS SAATİ)

Peşin   Ücret

 16.000 TL

Taksitli Ücret

 18.000 TL(10 Taksit)

 

 

 

 

HAFTA İÇİ SABAH

Matematik + Türkçe + Geometri + Mantık (HIZLANDIRMA)

Başlama Tarihi

 17 EKİM 2023

Toplam Ders

400 Saat Ders+300 Etüd

Ders Günleri

SALI-PERŞEMBE (4'ER DERS SAATİ)

Ders saatleri

10.20 - 13.30

Peşin Ücret

 16.000 TL

Taksitli Ücret

 18.000 TL(10 Taksit)

       

 

HAFTA SONU ÖĞLEN

Matematik+Türkçe+Geometri+Mantık(YENİ GRUP)

Başlama Tarihi

 16 Aralık 2023

Toplam Ders

 400 Saat Ders+300 Etüd

Ders Günleri

CUMARTESİ-PAZAR 

Ders saatleri

13.30-17.00 (4'ER DERS SAATİ)

Peşin   Ücret

 16.000 TL

Taksitli Ücret

 18.000 TL(10 Taksit)

 

DGS KURSU PROGRAMIMIZDA DERS SAATLERİ DIŞINDA 200 SAAT ETÜD+GENEL TEKRAR VE SORU KAMPIMIZ OLACAKTIR.

YARGI YAYINLARI

DGS KONU ANLATIMLI KİTAP SETİ

DGS SORU BANKASI SETİ

DGS YAPRAK TEST

DGS UZAKTAN EĞİTİM

YARGI VE İNTİBAK YAYINLARI 20 TG DENEME SINAVLARI

BİREBİR SORU ÇÖZÜMÜ

SIFIR MATEMATİK

 

DGS KURSU ETÜTLER HAFTA İÇİ 14:30 -20:00 SAATLERİ ARASINDA YAPILMAKTADIR


PAZARTESİ         TÜRKÇE

SALI                    GEOMETRİ

ÇARŞAMBA         MATEMATİK

 

 

 

Dikey Geçiş Sınavı  Nedir?

DGS, meslek yüksekokulları ile açıköğretim önlisans programlarından mezun olan başarılı öğrencilerin örgün öğretim lisans programlarına geçiş yapabilmeleri için girdikleri bir yetenek sınavıdır.

Dikey Geçiş Sınavı 'na (DGS)  Kimler Girebilir?

Üniversitelerin meslek yüksekokulları ile açıköğretim önlisans programlarından mezun olan öğrenciler DGS'ye girebilir. DGS'ye her aday istediği kadar girebilir. Yükseköğretim programlarına dikey geçiş için başvuracak adaylarda, mezun olmuş olma şartı aranır. O yıl son sınıfta olupta staj dışındaki mezuniyet şartlarını yerine getirmiş olan adaylar da sınava başvurabilir. açıköğretim ve meslek yüksek okullarının önlisans programlarından mezun olanlardan kendi alanlarındaki açıköğretim lisans programlarına devam etmek isteyenlerin bu sınava girmelerine gerek yoktur. Bu durumdaki adaylar kendi alanlarındaki açık öğeritm lisans programlarına doğrudan kayıt hakkına sahiptirler. Açıköğretim dahil öğretim süresi dört ve daha fazla yıl olan programlardan önlisans diploması alan veya alacak olanlar DGS'ye başvuramazlar.

Sınavın Kapsamı Nedir?

DGS'de sayısal ve sözel bölümden oluşan bir yetenek testi uygulanır. Toplam 120 sorudan oluşan bu test için sınav süresi 140 dakikadır. Sınavda uygulanacak test, lisans öğretimindeki başarıda etkili olan sayısal ve sözel içerikli akıl yürütme (muhakeme) becerilerinin ölçülmesini amaçlar.

DGS Sonuçlarının Geçerlilik Süresi Nedir?

DGS sonuçları sadece sınavın uygulandığı yıl geçerlidir.
DGS ile Bir Yükseköğretim Programına Kayıt Yaptıran Öğrenciler Hangi Sınıftan Devam Eder?
Lisans öğrenimine başlama hakkı elde eden öğrencilere üniversitelerince önlisans eğitim sırasında almış oldukları derslerden eş değer kabul edilenlere muafiyet verilerek ve kredi dikkate alınarak, programdan alması gereken dersler belirlenir. Öğrencinin alması gereken derslere göre programa kaydı yapılarak, eğitime devam hakkı verilir.

Uygulamada bazı üniversiteler DGS ile yerleşen öğrencileri birinci sınıftan başlatırken bazı ünivesiteler fark derslerini ikinci sınıftan  verebilmektedir.

Yabancı Dille Öğretim Yapılan Programlarda ve Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı Bulunan Programlarda Öğrenime Devam Hakkı Nasıl Uygulanır?

Yabancı dille öğretim yapılan programlarda ve zorunlu yabancı dil hazırlık sınıfı bulunan programlarda öğrencilerin lisans programlarına başlayabilmeleri için üniversitenin yapacağı yabancı dil muafiyet sınavını geçmeleri veya yabancı dil hazırlık sınıfına devam ederek başarılı olmaları gerekir. Yabancı dil hazırlık sınıfında ve lisans eğitim – öğretimi sırasında öğrenciler üniversitenin eğitim – öğretim yönetmenliklerine tabii olurlar. Öğretim dili en az %30 yabancı dil veya tamamen yabancı dil olan programların yabancı dil hazırlık sınıfında başarısız olan öğrenciler Türkçe eğitim yapan yüksek öğretim programlarına ÖSYM tarafından yerleştirilebilir.

DGS Puanı Nasıl Hesaplanır?

Yetenek testinin sayısal ve sözel bölümleri ayrı olmak üzere, adayların testteki sorulara verdikleri doğru ve yanlış cevaplar ayrı ayrı toplancak doğru cevap sayısından yanlış cevap sayısının dörtte biri çıkarılarak ham puanlar elde edilecektir. Tüm adayların sayısal ve sözel bölümlerin her birinden aldıkları ham puanların ortalaması ve standart sapması ayrı ayrı hesaplanarak ham puanları, ortalaması 50, standart sapması 10 olan standart puanlara dönüştürülecektir. Böylece her aday için Sayısal Standart Puan ve Sözel Standart Puan  hesaplanacaktır.

DGS'ye başvuran her aday için önlisans öğrenimindeki akademik ortalama göz önünde tutularak bir önlisans Başarı Puanı (ÖBP) hesaplanır. önlisans akademik not ortalamaları (en yükseği 100, en düşüğü 50 olarak değerlendirilerek) 0,8 ile çarpılır ve ÖBP elde edilir.

ÖBP hesaplanırken bütün not sistemleri doğru orantı kurularak 100'ü not sistemine dönüştürülür.

Adayların testlerden almış oldukları puanlardan hesaplanan sayısal ve sözel standart puanlar ile önlisans Başarı Puanları (ÖBP) kullanılarak yerleştirmede esas alınacak DGS puanları hesaplanır.

DGS puanı için aşağıdaki tablo  kullanılır:

DGS Puanları

Sayısal Standart Puan

Sözel Standart Puan

ÖBP

DGS – Say

3

0,6

0,6

DGS – Söz

0,6

3

0,6

DGS – EA

1,8

1,8

0,6

  • DGS ile bir yüseköğretim programına yerleştirilen bir aday bir sonraki DGS'ye girdiğinde ÖBP'si 0,45 katsayısı ile çarpılır.

DGS'ye Kaç Tercih Yapılabilir?

Adaylar ÖSYM tarafından belirtilen tercih yapabilecekleri lisans programlarını tercih etmek şartıyla en fazla 30 tercih yapabilirler.

Yerleştirme Nasıl Yapılır?

Yerleştirme işlemi, adayların puanları, tercihleri ve yüksek öğretim programlarının kontenjan ve koşulları göz önünde tutularak bilgisayar ortamında yapılır. Programlarda yerleştirme puanı en önemli rolü oynar. Tercih sırası önemli değildir.

Aynı programı tercih etmiş olan adayların DGS puanlarının eşit olması durumunda, daha büyük ağırlıkla katılan standart puanı yüksek olana, eşitlik yine sürdüğü takdirde ilgili ÖBP yüksek olanlara öncelik verilir. Eşitlik yine sürdüğü takdirde söz konsuu programı daha üst tercihinde gösterene eşitlik yine de sürdüğü takdirde yaşı küçük olana öncelik verilecektir.

Ek Yerleştirme Nasıl Yapılır?

DGS sonuçlarına göre yapılan yerleştirme sonunda adayların tercih etmemesi veya yerleştirilmesi yapılan adayların kayıt için başvurmaması nedeniyle boş kalan kontenjanlar için gerek duyulduğu takdirde YÖK kararı ile ÖSYM tarafından merkezi olarak ek yerleştirme yapılır.

DGS Sınav Merkezleri Hangi İllerdir?

DGS; Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul–1 (Kadıköy, Maltepe, Ataşehir ,kartal ,Pendik , Üsküdar,Ümraniye , Beykoz), İstanbul–3 (Beyoğlu, Şişli, Beşiktaş, Kağıthane, Sarıyer,) İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon ve Van'da yapılır.

 

Dgs Sınav Öncesi ve Sınava Kadar Olan Süreçle ile İlgili Sorular

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) Nedir?

Dgs Önlisans mezunlarının katılabildiği 4 senelik lisans öğrenimine geçiş yapmak için her sene ÖSYM tarafından gerçekleştirilen sınavdır.

Dikey Geçiş Sınavındaki soruların içeriği ve dağılımı nedir?

Dgs'de sayısal ve sözel sorular genelde mantığa yöneliktir ÖSS ile benzerlik göstermez logaritma ve permütasyon gibi zor konular bulunmaz.

Dgs Puan hesaplaması nasıldır, kaç net ile istediğim bölüme girebilirim?

Dgs'de Katsayılar her sene sınava giren kişi sayısına göre değiştiğinden her sene puan hesaplanması farklı olur. Öncelikle istediğiniz bölüme kaç net ile girebileceğiniz AÖBP'niz ile orantılıdır (bkz. AÖBP nedir?) o yüzden biz size şu kadar net yaparsanız şu bölüme girersiniz dememiz yanlış olacaktır. Zaten hedefinizin de 80'de 80 olması gerekmektedir bu yarışta bir soru bir soru bile önemlidir o yüzden yapacağınız netler belli olsa bile sadece o netleri yapmak için çalışmanıza imkan yoktur çünkü yukarda da gördüğünüz gibi soru dağılımı her sene değişebilir.

Dgs sınavına başvurular ne zaman? Başvuru formlarını nereden alabilirim?

Dgs sınavına genelde Mayıs ayı içinde başvurular gerçekleşmektedir.Başvurular Meslek Yüksekokulları Müdürlükleri, ÖSYM İl Sınav Yöneticilikleri ve AÖF Bürolarından yapılmaktadır.

Dgs sınavı ne zaman,nerelerde yapılır?

Dgs Sınavı genelde Temmuz ayının ikinci haftası Pazar günü Üniversite Rektörlüklerinin bulunduğu kentlerde ve Lefkoşa'da yapılır.

Dgs sınavına kaç kez girme hakkım vardır, mezun olduktan sonra kaç sene sınava girebilirim?

Dgs Sınavına giriş sayısı açısından herhangi bir sınır yoktur. ( Not: 2007 sınavı dahil daha önceki senelerde bir aday sınava en fazla 3 defa girebiliyordu. Bu sınır kaldırıldı. )

Dgs sınavına ikinci kez girmeyi düşünüyorum bir önceki yıl kazanmıştım başvurabilir miyim,başvurabiliyorsam herhangi bir puan kesintisi olur mu?

Sınavı bir önceki yıl kazanmış olsanız bile sınava girebilirsiniz puan düşmesi gibi bir durum söz konusu değildir.

Dgs sınavına girmekten vazgeçtim başvuru sırasında bankaya yatırdığım parayı geri alabilir miyim?

DGS Kılavuzunda belirtildiği gibi ücret iadesi yapılamamaktadır.

Dgs sınavına giriş belgemi kaybettim veya belgem elime ulaşmadı ne yapmalıyım?

Yeni belge çıkartmak isteyen adaylar, kılavuzda yapılan açıklamalara uygun olarak bir dilekçe hazırlayıp bu dilekçeye Kılavuzda belirtilen ücreti ödediklerini gösteren dekontu da ekleyerek ÖSYM bürolarına ve genel merkezlerine başvurabilirler. Sınava giriş belgeniz olmadan kesinlikle sınava giremezsiniz.

Dgs Tercihi ile İlgili Sorular

Tercihlerimi sınavdan öncemi yoksa sonramı yapacağım?

DGS'de tercihler 2009 yılından itibaren sınavdan sonra yapılmaktadır. 2000 ve 2008 yılları da dahil olmak üzere geçmiş yıllarda yapılan DGS'de tercihler sınavdan önce yapılmakta idi. Tercih yaparken ilk tercihinize yüksek puanlı bir yeri yazabilirsiniz eğer açıkta kalmak istemiyorsanız en son tercihinize de en düşük puanlı yeri yazabilirsiniz. Tercih yaparken tercihleriniz arasında çok büyük puan farklılıklarının olmamasına ve asıl baz alınacak kriterin genel olarak ilgili fakülte bölümüne kaç net ile yerleşildiğine dikkat ediniz.

Dgs'de kaç tercih yapabilirim?

2009 DGS ile birlikte tercih sayısı 18'e çıkarılmıştır. ( 200 ve 2008 DGS dahil olmak üzere şimdiye kadar uygulan DGS'lerde 8 tercih yapma hakkı tanındı.)

Tercihlerimde istediğim bölümü yazabilir miyim?

Tercihlerinizde sadece mezun olduğunuz bölümle ilgili YÖK tarafından belirlenmiş bölümleri tercih edebilirsiniz.Nereleri tercih edebileceğinize buradan bakabilirsiniz.

Tercihlerde geçmiş yılların puanlarına bakarak Lisans bölümü seçmek ne kadar doğru?

Dikey Geçiş yapılabilen bölümlerin kontenjanları ne yazık ki çok az sayıda. Bu sebepten bazı bölümlerin puanlarında ciddi şekilde oynamalar olabiliyor(5-20 arası).Puanları sadece fikir verme açısından değerlendirerek tercih yaparsak en doğru kararı vermiş oluruz.

Lisans bölüm puanları nasıl belirleniyor?

Lisans puanları ÖSYM sınavlarında olduğu gibi tamamen öğrencilerin tercihlerine göre belirlenir.Kılavuzda verilen puanlar sadece öğrenciye fikir vermesi için yazılmıştır.Örnekle açıklamak gerekirse farz edelim Boğaziçi üniversitesi işletme bölümünün 3 kontenjanı olmuş olsun DGS birincisi ve ikincisinin ilk tercihlerinde bahsettiğimiz bölüm olsun,DGS yirmi binincisine kadar kimse tercih etmemiş DGS 20 000.sininde ilk tercihi Boğaziçi işletme ise bölüme girer bölümün puanı da DGS 1. ve 2. sine bakılmadan son giren kişinin puanı yani DGS 20 000.sinin puanı olur.

DGS Sınavı ile İlgili Sorular

DGS sınavının içeriği ve yapısı nedir?

Sınav sayısal ve sözel bölüm olmak üzere iki bölümden oluşur.Hem sayısal hem sözel soruları genel olarak mantık yürütebilme yeteneğinizi ölçen sorulardır.

DGS sınavında kaç adet soru sorulur?

Dgs sınavı 80 sayısal ve 80 sözel olmak üzere toplam 160 sorudan oluşur.

Dgs sınavının süresi ne kadardır?

180 dakika yani 3 saat süreniz vardır.

Dgs puanlamasında neler dikkate alınır?

Puanlama sınavda yaptığınız soru adeti ve öğrencisi olduğunuz myo bölümündeki başarı sıra puanınız (aöbp) toplanarak oluşur.2004 DGS den itibaren ÖSS puanının etkisi kalmamıştır.

Dgs kılavuzunda yazılan sözel ve sayısal puanlar neyi ifade eder?

Kılavuzda verilen puanlar katsayılardır.Bu seneki kılavuzda sayısal öğrencisi için bir matematik sorusu 3 puan olarak verilmiştir.Bu puan sınavdaki soruların çözülme oranına göre standart sapmayla çarpılır ve net puan çıkar 3 olan ham puan yaklaşık olarak 1,5 (+- 0,2) olur.

ÖBP ve AÖBP nedir?Farkları nelerdir?

ÖBP:Açılımı Önlisans Başarı Puanıdır.Bölümünüzdeki başarı sırasına göre belirlenir.

AÖBP:Açılımı Ağırlıklı Ön lisans Başarı puanıdır.ÖBP den farkı bölümünüzdeki arkadaşların DGS deki başarısına göre belli bir puanın ÖBP ye eklenmesidir.Sınavda dikkate alınan puanınız AÖBP dır.

Ağırlıklı Önlisans Başarı Puanını (AÖBP) nasıl hesaplayabilirim?

Kılavuzda anlatılmıştır nasıl hesaplandığı ama bu yöntem çok karışıktır.Kabaca anlatmak gerekirse bir kişinin AÖBP'si şu şekilde hesaplanabilir.

Sınıf birincisi 80 tam puan alır.

Sınıf ortalamasının üstünde notu olan kişiler 70-79 arası puan alır.

Sınıf ortalamasına yakın notu olan kişiler 60-69 arası puan alır.

Sınıf ortalamasının altında notu olan kişiler 50-59 arası puan alır

Sınıf sonuncusu 30-49 arası puan alır.

Ağırlıklı Önlisans Başarı Puanını (AÖBP) her sene değişir mi?

ÖBP puanınız bir kere hesaplanır ve eğer siz mezun olduktan sonra başka kimse mezun olmaz ve sınava girmez ise puanınız değişmeyecektir fakat sizden sonra mezun olup ta sınava giren olursa ÖBP puanı sıralaması değişecek ve buna bağlı olarak ta AÖBP değişecektir yalnız fazla bir oynama olmayacaktır.

Dgs Sınav Sonrası Süreç ile İlgili Sorular

Dgs sınavdaki soruları ertesi gün medyada yer alır mı?

Sınav soruları ertesi gün www.osym.gov.tr de yayınlanır.

Dgs Sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

Sınav sonuçları genel olarak sınav tarihinden itibaren 1 ay içinde www.osym.gov.tr adresinden açıklanır.

Dgs Sınav sonuç belgesi elime ne zaman ulaşır?

Sınav sonuçlarının açıklanmasından itibaren 3 hafta içinde elinize ulaşması gerekmektedir.

Dgs Sınav sonuç belgem gelmedi ne yapmalıyım?

Sınav sonuç belgenizi Ankara'daki ÖSYM bürosundan veya size en yakın ÖSYM bürosundan (sitemizde her sene açıklanır büroların adresi ve telefonu) bizzat yada yakınlarınız aracılığı ile başvurarak alabilirsiniz.

Sınavı Kazanıldıktan Sonra Kayıt İle İlgili Sorular

Dgs kayıt İçin Hangi Belgeleri İstiyorlar?

Kayıt yaptıracak arkadaşlar okullarından ilan edilen evrakların haricinde dgsli oldukları için bir kaç farklı belgede götüreceklerdir. Bunlar;

Myo'daki başarı ve ders notlarını gösteren transkript "myo müdürlükleri veya öğrenci işlerinden"

Derslerin kredilerini ve konularını içeren onaylı ders içerikleri ( önemlidir, vermezseniz fazla ders alırsınız ) myo müdürlükleri veya öğrenci işlerinden onaylatmanız gerekmektedir

Myo diplomanız veya çıkış belgesi ( staj yapmadan bunları alamazsınız ve o yüzden kazandığınız yere kayıt yaptıramazsınız.. ) "büyük ihtimal rektörlük öğrenci işlerinden"

Lise diploması

Dgs sonuç belgesi sizden istenecek evraklar içinde öss belgesi olacaktır ancak bu belge istekleri ayrı ayrı yazılamayacağı için öss lilere düzenlenmiştir bizler için öss belgesine gerek yoktur, eve gelen dgs sonuç belgesi verilecektir.

Askerlik durumu belgesi myo bitirenler 2 yıl tecil hakkına sahiptir, eğer buda dolmuş ise dgs sonuç belgesi ile tecilli yazısı alabilirsiniz.. ( askerlik şubelerinden, bulunduğunuz yerde yoksa yabancı şubeden de olabilir )

Evinize kazandığınız okuldan kayıt dosyası gelmesi muhtemeldir, bu dosyanın içinde istenilen evraklar ve doldurulacak belgeler vardır eğer gelmezse kazandığınız okulun rektörlük öğrenci işlerine sorunuz oradan da temin edip doldurabilirsiniz.

Sınavda Örgün Eğitimi Kazandım Aynı Anda Açıköğretimde de okuyabilir miyim?

Evet ülkemizde 2. üniversite yasası vardır. Onun için hem açıköğretimi hemde örgün eğitimi aynı anda okuyabilir ikisine de kayıt yaptırabilirsiniz.

 

İntibak Süreci ile İlgili Sorular

İntibak sınıfı nedir?

Lisans eğitimine geçiş sınıfıdır.Ön lisans da almadığınız yada ilgili fakülte tarafından önlisansta okumuş olsanız dahi dersin o fakültede geçilmesi zorunlu olan derslerin alındığı sınıftır.

İntibak süresi ne kadar sürmektedir?

İntibak sınıfı en fazla 3 dönem sürmektedir.

İntibak sınıfında bir yada bir kaç dersten okul ile ilişkim kesilir mi?

Tek dersten kalsanız dahi okulla ilişkiniz kesilir. Ancak bu durum üniversiteye göre değişir.Mesela Marmara Üniversitesi'nde bir zayıf gelse bir dönem uzuyor ve atılmıyorsunuz. Diğer üniversitelerde de bu ve buna benzer bir anlayış olabilir.Ayrıca intibaktan önce yabancı dil hazırlık okumada atılma kalktı.Açık Öğretim Fakültesi'nde ise intibaktan atılma kalktı. Yani yabacı dil hazırlıktan atılmazsınız.Yabancı Dil Hazırlık Sınıfında başarısız olarak ilişiği kesilen öğrenciler, Türkçe eğitim yapan aynı adlı yükseköğretim programlarına ÖSYM'ce yerleştirilebilirler.AÖF intibakta da atılmazsınız. .

Önlisansta öğrenci iken kredi ve başbakanlık bursu alıyordum intibakta da alabilir miyim?

İntibak sınıfında ne yazık ki tam olarak öğrenci sayılmıyorsunuz.Öğrenci sayılmadığınız için kredi ve başbakanlık burslarından yararlanamıyorsunuz.İntibak sınıfını başarıyla tamamlarsanız önlisansta aldığınız kredi ve başbakanlık burslarından yararlanabilirsiniz. (not: 2003'e kadar sydtf'den burs alanların bursu devam ediyor.)

İntibak sınıfında Askerliğimi Tecil Ettirebilir miyim?

AÖF'de de intibak okuyorsanız askerliğiniz intibakı bitirip 3. sınıfa geçene kadar tecil edilmeyecektir.Örgün eğitimde okuyorsanız intibakta 29 yaşınız dolana kadar teciliniz sürecektir.

 
 

 

                                   KADIKÖY YARGI AKADEMİ HAKKINDA 

Kadıköy Yargı Akademi, 2004 yılından beridir Kpss ,Dgs ve Ales alanında eğitim veren sınavlarda uzmanlaşmış öğretmen kadrosuyla İstanbul'da en iyi ve iddialı Kpss Kursu ,Dgs Kursu ve Ales Kursu olma özelliğine sahiptir.

Kadıköy Yargı Akademi,öğrencilerine sınav kazandırmayı ve öğrencilerinin sınavlarda en iyi puan almalarını prensip edinmiş bir kadro ile yıllardır Kpss ,Dgs ve Ales alanında yüzlerce öğrencisinin sınav kazanmasına katkı sağlayan kurs olma özelliğine sahiptir.

Kadıköy Yargı Akademi, Kpss , Ales ve Dgs hazırlıkta uzmanlaşmış kadro ile sınav sistemine uygun eğitim vererek her yıl sınavlarda bir çok birebir soru isabet ettirmeyi başarmış ve öğrencilerinin sınavlarda yüksek başarı kazanmasında katkı sağlayan kurs olma özelliğine sahiptir

Kadıköy Yargı Akademi, öğrenci ve başarı odaklı eğitim anlayışıyla, tecrübeli kadrosuyla öğrencilerine en iyi eğitim vermeyi,öğrencilerini sınavlara en iyi şekilde eksiksiz şekilde hazırlamayı amaç edinmiş bir kadroyla eğitim faaliyetine her yıl daha fazla başarıyı ekleyerek İstanbul'da Kpss Kursları, Dgs Kursları ve Ales Kursları alanında önde gelen kurs olmayı başabilmiştir.

Kadıköy Yargı Akademi,İstanbul'da Kpss, Ales ve Dgs'de daha fazla ders saati eğitim vererek ,daha fazla etüt ve genel tekrar yaparak, daha fazla test vererek öğrencilerini sınavlara en iyi şekilde hazırlayıp,sınavlarda en yüksek başarıyı sağlamaları konusunda her zaman öğrencilerine destek olmuştur. 

Kadıköy Yargı Akademi,yıllardır Kpss, Ales ve Dgs alanında ders veren tecrübeli kadrosuyla,kaliteli eğitimiyle ve yüksek başarı oranıyla adını İstanbul'da duyurmayı başarmış bir kurs olma özelliğine sahiptir.

Kadıköy Yargı Akademi, Kpss, Dgs, Ales alanında geçmiş dönemlerde gelen başarılı olmuş, kursumuzdan eğitim kalitesinden ve kadrosundan memnun kalmış öğrencilerimiz tarafından tavsiye edilmesi sebebiyle sadece Kadıköy veya Anadolu Yakası'ndan değil, İstanbul'da Avrupa Yakası'nda da Beşiktaş , Şişli, Mecidiyeköy, Sarıyer, Levent, Fatih, Esenler, Eminönü gibi bölgelerden gelen öğrencilere sahip İstanbul genelinde tanınmışlığa sahip kurstur.

 

 

 

 

i

WhatsApp